Samenwerking/organisatie
De Collegereeks Circulaire Economie wordt georganiseerd door Management Impact Academy (onderdeel van Boom uitgevers Amsterdam) en OCF2.0 (Jan Jonker). 

Bekijk hier het volledige aanbod aan events en reeksen van MI Academy.
 

Data & tijden
De zes colleges zijn op dinsdag 5, 12, 19 en 26 november en 3 en 10 december 2019

De colleges worden gegeven in het Academiegebouw van de Universiteit Utrecht. Het eerste college start om 15.00 uur en de andere colleges starten om 15:30 uur. Alle colleges eindigen rond 19:30 uur, inclusief een pauze van circa 30 minuten waarin je een lichte maaltijd krijgt aangeboden. Door deze collegetijden reis je buiten het spitsuur.
 

Gratis digitaal boekenpakket
Als deelnemer van de Collegereeks Circulaire Economie ontvang je een gratis digitaal boekenpakket van de volgende boeken:

  • Eén zwaluw voorspelt veel goeds van Jan Jonker, Hans Stegeman, Niels Faber en Ivo Kothman
  • Werkboek Business Modellen Circulaire Economie van Jan Jonker (in mei 2018 verschenen)

Vorig jaar is het werkboek ‘Circulair Organiseren’ verschenen. Dit is voorlopig de laatste stap in het onderzoek (2016 - 2018) naar de circulaire economie in Nederland. Doel van dit werkboek is om een - systematische én praktische - bijdrage te leveren aan bedrijven, instellingen, organisaties bij en met de ontwikkeling van een circulair business model.


Working Papers
Naast bovengenoemde boeken ontvang je een aantal rapporten en working papers digitaal. Daarnaast ontvang je een aantal relevante publicaties. Er is voor gekozen deze alleen digitaal te verstrekken. Zo kort mogelijk na elke collegeavond zullen de presentaties toegezonden worden al dan niet met aanvullend materiaal van de gastsprekers. 
 

PE-punten
18 NBA-uren (3 per college)
 

Kosten en korting
Onderstaande prijzen zijn per persoon, inclusief lichte maaltijd en gratis boekenpakket

  • De deelnameprijs voor de 6-daagse Collegereeks Circulaire Economie bedraagt € 2.495,- (ex btw).
  • Als abonnee van Management Impact, Sigma, Coachlink en/of Businezz profiteer je van € 10% korting op de deelnameprijs. Je betaalt dus € 2.245,50 (ex btw).
  • Neem deel aan deze Collegereeks én Jaarcongres Transitiemanagement op 21 november voor het combitarief van € 2.695 (ex btw).

 

 


Ook interessant: Jaarcongres Transitiemanagement

We staan voor een enorme maatschappelijke opgave van drie noodzakelijke transities: klimaatopgave, energietransitie en circulaire economie. Hoe moeten deze drie vraagstukken in samenhang worden vormgegeven? Dit kan alleen aangepakt worden als we het economische systeem grondig herzien. Echt anders durven denken, dàt is de kern van transitie.
 

Trainingen op maat
Zijn er binnen je organisatie meerdere collega’s of medewerkers met dezelfde leervraag of wil je iedereen actief meenemen in een strategische verandering? Kies dan voor een training op maat. Samen ontwikkelen we een inspirerend leertraject dat naadloos aansluit op jullie behoeften. De leerdoelen, sprekers en te behandelen onderwerpen, oefeningen en voorbeelden stemmen we af op jullie wensen en dagelijkse praktijk.
 

Vragen?

Loes Schokker
Telefoon: 088 - 8085 100
E-mail: events@managementimpact.nl

 

Annuleren
Tot vier weken voor aanvang van de eerste dag kun je kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang betaal je 25% van het inschrijfgeld. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Je plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet Management bv.

 

Voorwaarden
Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier.

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren